Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب عبدلی پیش از ظهر چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه در سال زراعی ۹۶-۹۷ استان آذربایجان رتبه اول کشور را به لحاظ بارندگی داشت اظهار داشت: در سال زراعی ۹۷-۹۸ که تا شهریور ماه ادامه خواهد یافت تاکنون رتبه هفتم را داریم.

وی با بیان اینکه بارندگی‌های اخیر نشان دهنده ترسالی نیست بلکه باید یادآوری‌های لازم در خصوص حفظ وضعیت ارائه شود عنوان کرد: به دنبال بهبود شرایط و رتبه آذربایجان غربی در هواشناسی کشوری هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدلی از فعالیت ۱۴۴ ایستگاه هواشناسی متفاوت در استان خبر داد و گفت: اولویت برای دریافت اعتبار برای تجهیز استان به رادار هواشناسی است، هم اکنون از رادار تبریز استفاده می‌کنیم که این رادار تنها بخشی از ارومیه را در بر می‌گیرد و مرکز استان یا شمال و جنوب استان را پوشش نمی‌دهد.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی با تاکید بر اینکه برای مطالعه ایجاد رادار هواشناسی در استان ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته است افزود: امضای تفاهم‌نامه با شهرداری ارومیه، نظام صنفی کشاورزی و اداره ورزش و جوانان از جمله اقدامات مهم اخیر بوده است.

عبدلی با اشاره به بهبود دریاچه ارومیه در پی بارش‌های مناسب اضافه کرد: خشکی دریاچه ارومیه می‌توانست سبب تغییرات شدید اقلیمی شود و حیات دوباره دریاچه ارومیه توفیق الهی بود.

وی با اشاره به اینکه دریاچه ارومیه نقش حیاتی در منطقه دارد خاطرنشان کرد: دریاچه ارومیه از منظر هواشناسی علاوه بر بحث ریزگردها، در بحث تعدیل اقلیم و آب و هوای منطقه تأثیرگذار است.

عبدلی اضافه کرد: اقدامات و تدابیر اتخاذ شده در راستای احیای دریاچه ارومیه تأثیر سریع نداشت اما شاهد بودیم که با بارش‌های اخیر وضعیت تغییر کرد و این تأثیرگذاری آب و هوا را نشان می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی افزود: با پیش بینی‌های به عمل آمده امسال ۷۵ درصد از سرمازدگی باغات جلوگیری به عمل آمده است پیش بینی شده بود ۹۵ درصد خسارت سرمازدگی داشته باشیم که با پیش بینی‌های به عمل آمده و تمهیدات جهاد کشاورزی و کشاورزان این میزان به ۱۵ درصد کاهش یافت.

عبدلی با اشاره به اینکه سردشت با ۱۱۵۰.۱ میلی متر، بیشترین بارش آذربایجان‌غربی را در سال زراعی جاری به خود اختصاص داد گفت: شوط با ۲۲۷.۲ میلی متر بارش، کمترین بارش را در سال زراعی جاری به خود اختصاص داده است.

عبدلی با بیان اینکه استان آذربایجان غربی در جهت پایش ایستگاه‌های باران سنج رتبه اول را به دست آورده است ادامه داد: استان ما در راستای برخورداری از ابزار هواشناسی ضعیف است.

مدیرکل هواشناسی آذربایجان غربی ارتقا شبکه باران سنجی، توسعه و تکمیل تجهیزات شبکه ایستگاه‌های هواشناسی، توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، توسعه و تکمیل زیرساخت‌های پردازش داده‌ها و پیگیری پروژه‌های مطالعاتی را از جمله اهداف اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی عنوان کرد.

عبدلی خاطرنشان کرد: سازمان هواشناسی با طراحی نرم افزاری توصیه‌های کشاورزی را به صورت رایگان در اختیار کشاورزان استان قرار می‌دهد.

کد خبر 4617716

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل هواشناسی آذربایجان غربی بارندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی گفت: اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبارات ملی دارد و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، حجت‌الاسلام محمد خلیل‌پور در دیدار با استاندار آذربایجان‌غربی که به مناسبت روز شوراها ترتیب پیدا کرده بود، اظهار کرد: امیدوارم در سایه دولت سیزدهم بتوانیم مشکلاتی را که در استان آذربایجان‌غربی و به ویژه شهر ارومیه وجود دارد با دستان توانمند استاندار آذربایجان‌غربی برطرف کنیم تا به عنوان یادگاری ماندگار برای استان باقی بماند.

وی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه ترافیک شهر ارومیه افزود: امروز موضوع ترافیک شهر ارومیه متأسفانه به یک معضل بزرگ شهری تبدیل شده است و برنامه‌ریزی درستی هم تا به حال برای آن پیش‌بینی نشده و نه تنها شهر بلکه شهروندان را دچار مشکل کرده است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اینکه مشکل ترافیک شهر ارومیه با مدیریت و تدابیر معاونت عمرانی استانداری تا حدودی حل شده است، گفت: با اجرای پروژه کمربندی دوم شهر مشکل و گره ترافیکی ارومیه تا حدودی رفع خواهد شد اما امروز با توجه به موضوع آزادسازی املاک در محدوده آن پروژه دوباره با توقف عملیات روبه‌رو شده‌ایم و امیدواریم به زودی شاهد رفع این مشکلات باشیم.

خلیل‌پور در ادامه سخنانش با اشاره به تخصیص اعتبار ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه در زمان اجرای آن یادآور شد: آن زمانی که شورای اسلامی شهر ارومیه تصمیم به اجرای پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه گرفت، ۱,۰۰۰ میلیارد تومان برای اتمام آن پروژه کافی بود اما امروز حتی با تخصیص اعتباری بالغ بر ۵,۰۰۰ میلیارد تومان نیز نمی‌توان این پروژه را به اتمام رساند.

وی تصریح کرد: برای اتمام پروژه کمربندی دوم شهر ارومیه نیاز به تخصیص اعتبار ملی است و امیدوارم این اعتبار با سفر رئیس‌جمهور به استان آذربایجان‌غربی اختصاص پیدا کند.

خلیل‌پور در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه عنوان کرد: مدیریت شهری با اجرای بیش از ۲۵۰ کیلومتر فیبر نوری در داخل محدوده شهر ارومیه موجب ایجاد یک پتانسیل بزرگ سرمایه‌گذاری شده و می‌توان گفت که یک سرمایه‌گذاری بزرگ صورت گرفته است و از این ظرفیت ایجاد شده برای کنترل ترافیک با راه‌اندازی رادیو ترافیک در شهر ارومیه باید استفاده کرد.

وی با اشاره به یادمان شهید باکری گفت: متأسفانه یادمان شهید باکری سال‌هاست که به اتمام نرسیده است و از لحاظ بودجه‌ای به کمک‌های ملی و استانی نیاز دارد و امیدواریم با تدابیر شخص استاندار و با تخصیص اعتبارات ملی شاهد اتمام این پروژه باشیم.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه در ادامه با بیان اجرا نشدن پروژه سرمایه‌گذاری میدان امام (ره) خاطرنشان کرد: پروژه مشارکتی و سرمایه‌گذاری میدان امام خمینی (ره) در مرکز شهر ارومیه بیش از ۱۰ سال است که اجرایی نمی‌شود و نیمه‌تمام ماندن این پروژه هم شهروندان را دچار مشکل کرده و هم از لحاظ اقتصادی و اشتغال‌زایی برای شهر ارومیه ضروری است و نیاز به توجه ویژه از سوی مسئولان استانی و کشوری دارد.

خلیل‌پور با بیان اینکه شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها دارد، افزود: شهر ارومیه نیاز به اماکن تفریحی برای خانواده‌ها در داخل شهر و با امکانات کافی برای استفاده آنها نیاز دارد و برای تأمین آن می‌توان از فضای هفتاد هکتار زمین موجود در پارک جنگلی که متعلق به شهرداری و اداره کل منابع طبیعی استان است استفاده کرد.

وی گفت: فضای موجود محدوده پارک جنگلی ارومیه پتانسیل بسیار خوبی برای تأمین اماکن تفریحی و رفاهی و فرهنگی برای شهر و شهروندان می‌باشد و باید برنامه‌ریزی های لازم انجام شود.

کد خبر 748651

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • آب‌گیری دریاچه ارومیه در ایام گرم و کم بارش ادامه پیدا کند
  • اتمام پروژه کمربندی دوم شهر، نیازمند تخصیص اعتبارات ملی است
  • دمیده شدن دوباره امید در کالبد دریاچه ارومیه/ حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • حال خوش این روزهای نگین فیروزه‌ای آذربایجان
  • کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور برخلاف بارندگی‌های اخیر
  • برخلاف بارندگی‌های اخیر؛ کاهش ۲۵.۹ میلی‌متری بارش‌ها در کشور
  • گردوغبار آسمان شهر‌های جنوب آذربایجان‌غربی را فرا گرفت